iets beter
"er is iets beter..."

dan frisdranken en voeding zonder voeding.
Als christen kan je je schouders ophalen en je neerleggen dat dat tegenwoordig zo gaat, of de nieuwe stijl van leven is.
“Je kan je daarvoor nou toch niet opwinden”. We eten en drinken deze rotzooi tot in de portalen van onze kerken. “Je moet daar zo zuur niet over doen, we zeggen onze gebeden op, we geven onze tienden en gaan elke week naar de kerk...” is het dat wat God vraagt ?
Bij de oprichting van de CVNH ruim tien jaar geleden, gingen we uit van de eerste opdracht van God aan de mens : de aarde beschermen en bewaren.
Daar kunnen we niets aan doen, als we niet begrijpen dat respect voor het leven begint bij jezelf.

De CVNH promoot levend voedsel.
Het is Gods geschenk voor het leven.
Gods uitgestrekte hand naar zieken en gezonden... Het is kiezen tussen het werk van de Meester en het werk van de leerling-tovenaar.
lees en herlees
en zeg het door aan zoveel mogelijk mensen :

“Er is iets beter”
. Deze brochure is prima evangelisatiemateriaal voor diegenen die vragen hebben over het WAAROM van ziekte, lijden en vroegtijdige dood. Het is Gods wil dat het goed met je gaat.
Sinds onze start in 1992 werden ook volgende brochures uitgegeven :
- God Geneest nog steeds... ook U ?
- Waarom christenen ziek worden

Daarnaast zijn er in het Groene Dag assortiment verschillende brochures die een christelijke ondertoon hebben en die bijzonder inspirerend zijn :

RAUW ETEN van de Armeense schrijver Aterhov is een standaard die iedereen zou moeten lezen. Een ontnuchterende analyse van de nutteloze spelletjes van de wetenschap, een wereldwijd experiment van de geneeskunde... Bemoediging en aansporing om meer rauwkost te eten, volgens het model van de Schepper-Ingenieur.

In
Zo word je 100 jaar... zet Cornaro zijn ervaringen uiteen met eenvoudige, sobere voeding. Een kleine, vlot leesbare brochure voor mensen die hun leven in lengte en in waarde willen vergroten. (enkel digitaal)

En dan is er het werk van Dr. Walker...
NOOIT TE OUD OM JONGER TE WORDEN is een meesterwerk en aanrader voor alle beginnende gezondheidszoekers. Ook voor de anciens kan opfrissing en herbronning geen kwaad. Wanneer je contact verliest met de materie, in een wereld die je met andere ‘wijsheden’ om de oren slaat, raak je zo de weg van de natuur kwijt. Ook “SUGGESTIES voor SALADES en GEZONDE VOEDING” van Walker is een aanrader.

Zoals je ziet is er leesvoer genoeg voor christenen die een missie zien in gezondheid. Meer dan ooit is de tegenstroom nodig die een geweten vormt voor de wereld. Terwijl industrievoeding de situatie schept die gunstig is voor duivelse beheersing van de massa en een ondergrond legt voor twijfel in het bestaan van God, schept gezonde voeding het perspectief op een Eeuwige Alwijze God, die met raad en daad bijstaat in het realiseren van een succesvol leven.

Zie ook de boeken en brochurelijst.