Gezonder Eten
tips & ideeën voor een gezonde start :
een unieke introductie in die dingen die u kunt doen !
Voorkomen is beter dan genezen... dat weten we nu al, maar doen we er ook iets mee ? Is het tot ons doorgedrongen dat voeding zo’n bijzondere rol speelt bij het behoud en de bescherming van je grootste schat : je gezondheid ? Als je rondom jou kijkt, kan het je niet ontgaan dat veel mensen een gevaarlijk leven leven en grote risico’s nemen die vroeg of laat hun tol eisen. Veel van die risico’s worden genomen onder het voorwendsel van ‘genieten’... maar is dit zo en zijn de gevolgen even genietbaar?
Komen ziekten zomaar uit de lucht vallen ? Zijn het de genen en tal van niet controleerbare omstandigheden waar je toch geen vat op hebt ? Of kan verstandig eten en leven een verschil maken voor mensen die op zoek zijn naar meer energie, naar een oplossing voor hun pijnlijke ziekten of gezondheidsproblemen ? Deze gidsen zijn zo opgebouwd, dat de lezer zal opmerken dat de natuur logisch is opgebouwd, en dat ziekte en gezondheid de normale consequenties zijn van iemands leefwijze, ja, dat ziekte zelf een zinvol proces is.
Gezond eten, maar hoe ? Is het anders dan wat je gewoon bent, of durf je het avontuur aan? Is het niet te saai? Is het niet zo dat gezond niet lekker is en lekker niet gezond ? Heb je te kampen met vooroordelen, gewoonten, voorkeuren, of is je smaakgevoel verminkt door de industrievoeding... geen nood. Durf het een kans geven. Deze gidsen zijn inspirerend, motiverend en werken zo uitnodigend dat je er niet kan aan weerstaan om iéts te doen !
Wees er zeker van dat gezond(er) eten niet eens zo moeilijk of onaantrekkelijk is... integendeel. Dit eerste deel uit de serie Gezondheidsgidsen van Groene Dag, helpt je om een beeld te krijgen op wat gezond(er) eten je kan bieden, hoe die voeding eruit ziet, en aan welke principes zij beantwoordt. In dit eerste boekje wordt aandacht besteed aan de plus- en minpunten die we in ieders voedingspatroon onderscheiden. Bestudeer ze goed, en vooral, verschuif de accenten, want iedereen kan minstens verbeteringen of correcties aanbrengen, zelfs indien men niet zou besluiten om zich achter ieder beschreven principe te scharen. Zo kan dit boekje aanleiding geven tot een groeiproces, of kan het aanzetten tot het nemen van enkele positieve beslissingen.
Laat dit een motivatieboekje zijn... met uitzicht op een beter leven !

Startersboek 1
is alleen nog te koop in de serie van 12 boekjes / Gezondheidsgidsen : 100 euro + verzendkosten

info@goednieuws.org