houvast banner zonnebloempitten

Levend voedsel, een revolutionair concept voor gezondheid

Een revolutie in je keuken :
van dood - waardeloos voedsel naar “levend voedsel”.
Rauwkost - je natuurlijke medicijn.


“De dokter van de toekomst zal geen medicijnen geven,
maar zal zijn patiënten aansporen zich te verdiepen op het vlak van het menselijk organisme, in het wezen van de voeding en in de reden, en de preventie van de kwalen."
Thomas A. Edison.

Een revolutie in je keuken :
van dood - waardeloos voedsel naar “levend voedsel”

Er is een tijd geweest dat iedereen een eigen tuin had. Zelfs toen meer mensen de stad opzochten om er te verblijven, hadden velen onder hen een tuin aan de rand van de stad. De zogenaamde “volkstuinen” werden gestimuleerd, en waren in moeilijke jaren van de geschiedenis de toevlucht voor de voedselvoorziening van veel mensen. Tegenwoordig hebben veel minder mensen de mogelijkheid om een tuin te onderhouden, in vergelijking met vroeger. Maar er is nog steeds een ding dat we kunnen doen om onze groene gevoelens te laten zien en te besparen op onze maaltijden. WIJ KUNNNEN ONZE EIGEN "OVERWINNINGSKEUKEN" BEGINNEN.
Omdat het een "antipool is tegen industrievoedsel" worden de meeste maaltijden zelf bereid, en kunnen de meeste van onze overwinningen (van verslavingen en impulsen) zelf opgeeist worden !
Het is mogelijk dat je meteen afvraagt wat je dan moet doen als je uit eten gaat... Kan je dan nog zo veeleisend zijn ? 200 maaltijden per jaar uit eten in Industrie-Voedsel-Land... Daar valt weinig goeds van te verwachten, tenzij je je rijkelijk aan de saladetafel kan bedienen. Maar de andere 895 maaltijden per jaar (ervan uitgaand dat we 3 maaltijden per dag eten) worden eigenhandig in onze eigen keukens bereid. De beste manier om te garanderen dat deze 895 maaltijden gezond en ideaal zijn, is door je huis aan controle te onderwerpen. Maak een selectie van wat je niet meer kan gebruiken en verwijder het, en richt je Overwinningskeuken zo in, “in de naam van …een Gezond Leven, Vrijheid, en Geluk". Het allereerste wat we daarom doen is eens goed door de keuken te vegen, om al de sporen van de industrievoeding te verwijderen, en alle Ideale troeven aan het gezondheids-thuisfront te zetten.

In de “GezondheidsZoekers-cursus (4 lesbundels bij Groene Dag) lezen we over de :
TIEN REVOLUTIONAIRE STAPPEN
OM EEN "OVERWINNINGSKEUKEN TE MAKEN.

STAP 1 : NEEM IEDER INGEPAKT / PLASTIEK / IN FLESSEN VERWERKT, INGEBLIKT EN INGEVROREN / IN DOZEN VERPAKT INDUSTRIEVOEDSEL WEG UIT IEDERE IJSKAST, DIEPVRIES, VOORRAADKAST... Dump of deponeer ze vervolgens en zie er op toe dat je keuken nooit meer betreden wordt door dit soort artikelen !

STAP 2 : VERZAMEL ALLE KOOK / BAK / TOAST / MICROGOLF / BARBEQUE / KOFFIEZETAPPARATUUR EN ANDER DERGELIJK KEUKENMATERIAAL DIE ONTWORPEN ZIJN OM TOXISCH VOEDSEL TE CREËREN BIJ ELKAAR EN GOOI ZE WEG Stop ze op zijn minst in een doos en breng ze buiten de Levend-Voedsel-Keuken, en kom tot bewustwording dat deze artikelen een symbool zijn van zwaarlijvigheid en hartziekte en kanker en al de "Industrievoedingsziekten" . Realiseer dat je geweldig voor de gek gehouden bent door een enorm machtig en complex / economisch / politiek systeem om je verslaafd te houden en deze ziektebevorderende materialen te schaffen en het voedsel wat daarmee samengaat .

STAP 3 : Lees de gezondheidsZoekers-gidsen (4 brochures). Deze kosten samen 25 euro en kunnen een heel verschil maken voor u die zoekt naar gezondheidsonafhankelijkheid, gezondheid en energie.

STAP 4 : Kom nar een Levend-Voedselbuffet, naar een voedingspraktijkles, zoals ze binnenkort te Ninove of te Kortrijk worden georganiseerd.

STAP 5 : Maak een goede afspraak met jezelf. Vernieuw met regelmaat je intentie. Vraag dat God je de kracht geeft om vol te houden, de wijsheid geeft om juiste keuzes te maken.

STAP 6 - 10 : Ontdek iets moois in je leven. Geniet van iedere dag. Nodig je vrienden en familie uit om dezelfde ervaring op te doen...

De "GezondheidsZoekers-gidsen" zijn vier brochures die een prima hulp zijn bij je voedseltransformatie.
Bestel deze gidsen bij Groene Dag
Kostprijs : 25 euro + verzendkosten.
De Goed Nieuws-brief was een driemaandelijks tijdschrift dat sinds 1993 werd uitgegeven door de CVNH (Christelijke Vereniging voor Natuurlijke Hygiëne). Het tijdschrift onderstreept de relatie tussen fysieke en geestelijke gezondheid en persoonlijke verantwoordelijkheid.
De daarin voorgestelde boodschap wordt nu in HOUVAST verder gezet.