Activiteiten Houvast & Natur-El

Je bent welkom maar inschrijven op voorhand is nodig.

De eerstvolgende ontmoeting bij Natur-El:

Inschrijven tot maximale bezetting. Wees er tijdig bij !
Kijk ook op www.natur-el.org voor gezondheidsactiviteiten

Binnenkort beginnen we weer met onze maandelijkse samenkomsten in Erwetegem.

Maandelijkse bijbelsamenkomsten 

“Woorden van eeuwig leven”

plaats : Erwetegem / Potaardestraat 2 – één maal per maand :

woensdag 3 november 2021 – 14-15.30 uur – “Positief denken in de Bijbel” Had je gedacht dat de Bijbel Gods stok is om te slaan? Kom dan luisteren wat de Bijbel op dit punt te vertellen heeft. Geen boek dat alleen maar op de vingers tikt. Maar een gids voor een succesvol leven.

woensdag 24 november 2021 – 14-15.30 uur – “De oorsprong van het kwaad” Was de schepping niet perfect? Kon God niet voorkomen dat het kwaad (de zonde) in de wereld kwam, of had het kwaad toch een positieve bedoeling?

woensdag 5 januari 2022 – 14-15.30 uur – “Een stem in de woestijn” Voor Jezus op aarde kwam en zijn dienstwerk begon, stuurde God zijn boodschapper. Johannes de Doper predikte en zette aan tot bekering. Ook vandaag klinkt die stem in de woestijn… hoor je ze?

woensdag 2 februari 2022 – 14-15.30 uur – “Dankbaarheid” De juiste reflex van een gelovige op wat God voor ons heeft gedaan. Laat de Bijbel je helpen om dat besef te versterken, zodat je een geweldige kracht vindt die je leven ondersteunt.

Het eerste uur bestaat uit een inleiding in het thema. Daarna is er ruimte voor discussie, vragen en gesprek, getuigenis… Iedereen is welkom !

Zin in een verdiepende bijbelstudie, of een individueel gesprek over geloofszaken of vragen die je hebt, waar je geen raad mee weet, of nood aan bemoediging en motivatie ? Contacteer ons. We maken tijd voor je.

Natuurlijk ben je welkom op bovenstaande data. Deze maandelijkse samenkomsten verlopen in een warme en gemoedelijke sfeer, en ik ervaar ze als gezegende momenten waarin broeders en zusters een heilig moment doormaken. Het geeft niet hoeveel of hoe weinig je al weet over de Bijbel. 

Alles kan groeien. Met Gods Geest als hulp, en in volle respect voor iedereen, wordt dit telkens een prachtige ervaring, dichter naar de hemelse Vriend van jong en oud. 

Graag aanmelden : 0484 40 50 05