De gezegende hoop

Titus 2:13-14 : “terwijl wij verwachten de zalige hoop en verschijning van de heerlijkheid van de grote God en onze Zaligmaker, Jezus Christus. Hij heeft Zichzelf voor ons gegeven, opdat Hij ons zou vrijkopen van alle wetteloosheid en voor Zichzelf een eigen volk zou reinigen, ijverig in goede werken.”

Christus “gaf Zichzelf voor ons, opdat Hij ons zou kunnen verlossen van alle ongerechtigheid, en voor Zichzelf een bijzonder volk zou kunnen afzonderen, dat ijverig is in goede werken.” Wilt u zijn last verlichten? Zult u zijn juk dragen? Het zwaarste deel zal hij zelf dragen. Ik wil zijn kind zijn. Ik vind zijn optreden geweldig. Ik wil hem prijzen met een onsterfelijke tong. Ik wil tot de koninklijke familie van de hemel behoren. De apostel zegt: “Geliefden, nu zijn wij kinderen van God, en het is nog niet geopenbaard wat wij zullen zijn. Maar wij weten dat, als Hij geopenbaard zal worden, wij Hem gelijk zullen zijn; want wij zullen Hem zien zoals Hij is. En ieder die deze hoop op Hem heeft, reinigt zich, zoals Hij rein is.” RH 30 april 1889, par. 14

Auteur: stefaandewever

in 1982 begon ik met Groene Dag, omdat ik enthousiast was over het project "gezond leven, natuurlijk eten, positief denken". Dat was nieuw voor mij, maar het resultaat zo hoopgevend, dat ik dacht "dat moet iedereen weten" en "hoe heb ik al die jaren zonder Groene Dag geleefd?" Dat wordt voortaan de 'School voor Natuurlijke Gezondheid' waar ook jij voor uitgenodigd wordt: een levenslange school om "het beste van het leven te maken" !

Eén gedachte over “De gezegende hoop”

Plaats een reactie