Houvast

We zijn een nieuw jaar ingegaan, maar zal het ons op de eeuwige wegen leiden? Het hangt af van het “kompas en roer van mijn broos scheepje”, zoals dat zo warm gezongen werd… Het kompas is Gods woord, de Bijbel; het roer is Gods Geest die wacht op onze beslissing om te varen naar het kompas. Wij volgen Hem die ooit zei : “de zee is woelig, de tocht gevaarlijk, maar de Kapitein is ervaren!”

Geen honger naar andere Meesters of naar een andere wind van leer; geen dorst meer om het elders te zoeken… Perfect verzadigd door het gezegende woord des levens…
God kent uw noden, Hij ziet ook uw smart – Stort dan voor Hem uit, ’t verbroken hart

We maken ons klaar om de volgende HouVast te versturen. Heb je al een abonnement? Voor slechts 10 euro (NL 15) ontvang je de volgende 4 nummers.

Het eerste nummer van Houvast 2021 bevat een uitgebreid artikel over “een gezonde lever”.

Auteur: stefaandewever

in 1982 begon ik met Groene Dag, omdat ik enthousiast was over het project "gezond leven, natuurlijk eten, positief denken". Dat was nieuw voor mij, maar het resultaat zo hoopgevend, dat ik dacht "dat moet iedereen weten" en "hoe heb ik al die jaren zonder Groene Dag geleefd?" Dat wordt voortaan de 'School voor Natuurlijke Gezondheid' waar ook jij voor uitgenodigd wordt: een levenslange school om "het beste van het leven te maken" !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: