Genesis 1

Genesis1

Voor wie het volgde… ben ik ongeveer zes maand geleden begonnen met een schilderproject, in een poging om proberen weer te geven wat de Stem van God – het Woord – bij machte is te doen – de ‘grote daden des Heren’, waarbij de schepping in zes dagen centraal staat. Dat heeft tot op vandaag een 10-tal schilderijen opgeleverd, maar stuit telkens weer op nieuwe moeilijkheden, waardoor ik sommige fragmenten meermaals heb moeten overdoen. Het is erg moeilijk om me te houden aan de ‘stijl’ van de eerste werken, die zeer eenvoudig waren qua concept, terwijl bij de vissen en de vogels – zoals in bovenstaand fragment – het gemakkelijk te gedetailleerd wordt. Dat levert natuurlijk mooie resultaten op, maar ik heb toch besloten een aantal stappen te hernemen in de hoop er grotere uniformiteit in te krijgen. Zoals ik het nu zie zal ik nog gemakkelijk zo’n zes maanden over doen, voor ik met deze serie kan uitpakken. Maar daar hoor je later meer over.

iets anders

Aan allen een gezegende nieuwe week.

Auteur: stefaandewever

in 1982 begon ik met Groene Dag, omdat ik enthousiast was over het project "gezond leven, natuurlijk eten, positief denken". Dat was nieuw voor mij, maar het resultaat zo hoopgevend, dat ik dacht "dat moet iedereen weten" en "hoe heb ik al die jaren zonder Groene Dag geleefd?" Dat wordt voortaan de 'School voor Natuurlijke Gezondheid' waar ook jij voor uitgenodigd wordt: een levenslange school om "het beste van het leven te maken" !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: