Bijbelstudies

Maandelijkse bijbelsamenkomsten voor jou, op zoek naar :

“Woorden van eeuwig leven”

plaats : Erwetegem / Potaardestraat 2 – één maal per maand :

woensdag 13 oktober 2021 – 14-15.30 uur – “De Schepping – een Meesterwerk” Samen verwonderd zijn over het werk van de Schepper aan de hand van beeld & woord.

woensdag 3 november 2021 – 14-15.30 uur – “Positief denken in de Bijbel” Had je gedacht dat de Bijbel Gods stok is om te slaan? Kom dan luisteren wat de Bijbel op dit punt te vertellen heeft. Geen boek dat alleen maar op de vingers tikt. Maar een gids voor een succesvol leven.

woensdag 24 november 2021 – 14-15.30 uur – “De oorsprong van het kwaad” Was de schepping niet perfect? Kon God niet voorkomen dat het kwaad (de zonde) in de wereld kwam, of had het kwaad toch een positieve bedoeling?

woensdag 5 januari 2022 – 14-15.30 uur – “Een stem in de woestijn” Voor Jezus op aarde kwam en zijn dienstwerk begon, stuurde God zijn boodschapper. Johannes de Doper predikte en zette aan tot bekering. Ook vandaag klinkt die stem in de woestijn… hoor je ze?

Het eerste uur bestaat uit een inleiding in het thema. Daarna is er ruimte voor discussie, vragen en gesprek, getuigenis… Iedereen is welkom !

woensdag 2 februari 2022 – 14-15.30 uur – “Dankbaarheid” De juiste reflex van een gelovige op wat God voor ons heeft gedaan. Laat de Bijbel je helpen om dat besef te versterken, zodat je een geweldige kracht vindt die je leven ondersteunt.

Zin in een verdiepende bijbelstudie, of een individueel gesprek over geloofszaken of vragen die je hebt, waar je geen raad mee weet, of nood aan bemoediging en motivatie ? Contacteer ons. We maken tijd voor je.

Natuurlijk ben je welkom op bovenstaande data. Deze maandelijkse samenkomsten verlopen in een warme en gemoedelijke sfeer, en ik ervaar ze als gezegende momenten waarin broeders en zusters een heilig moment doormaken. Het geeft niet hoeveel of hoe weinig je al weet over de Bijbel. 

Alles kan groeien. Met Gods Geest als hulp, en in volle respect voor iedereen, wordt dit telkens een prachtige ervaring, dichter naar de hemelse Vriend van jong en oud. 

Graag aanmelden : 0484 40 50 05

Auteur: stefaandewever

in 1982 begon ik met Groene Dag, omdat ik enthousiast was over het project "gezond leven, natuurlijk eten, positief denken". Dat was nieuw voor mij, maar het resultaat zo hoopgevend, dat ik dacht "dat moet iedereen weten" en "hoe heb ik al die jaren zonder Groene Dag geleefd?" Dat wordt voortaan de 'School voor Natuurlijke Gezondheid' waar ook jij voor uitgenodigd wordt: een levenslange school om "het beste van het leven te maken" !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: