Beschikbare Kracht

Het Nieuwe Testament zegt dat de leer van Christus leven niet een manier van leven is, maar het leven zelf.

Het is het wezenlijke van het leven. 

Het is kracht en vibrerende energie. 

De christelijke leer is daarom meer dan een geloofsbelijdenis of een idee. 

Zij is een trillende, kloppende, vibrerende, scheppende energie, op dezelfde manier als het zonlicht energie is, alleen oneindig sterker. 

Het is een diepgaande geneeswijze, die kan doordringen in het hart van een individu of van een gemeenschap, terwijl zij besmettings-haarden vernietigt, nieuw leven opbouwt, de mens omvormt en met nieuwe energie vervult — in één woord herschept. 

„In hem was leven en het leven was het licht der mensen.” 

„In Hem”, dat is in Christus, is leven. „In Hem” is scheppende energie en deze scheppende energie is de geweldige dynamische kracht van het leven zelf. 

Wanneer men bewust zijn geest tot God wendt en zijn denken gericht houdt op de goddelijke bron van alle macht en wijsheid, dan begint er, alsof men een elektrisch contact had omgedraaid, geestelijke kracht in de mens binnen te stromen.

Uit de Bijbel weten wij dat in Jezus Christus leven is en dit leven is het licht der mensen, dat hen kan genezen en omvormen, zodat zij van een nieuw, herschapen leven worden vervuld.

Onze eerstvolgende activiteit waarop je bent uitgenodigd :

Auteur: stefaandewever

in 1982 begon ik met Groene Dag, omdat ik enthousiast was over het project "gezond leven, natuurlijk eten, positief denken". Dat was nieuw voor mij, maar het resultaat zo hoopgevend, dat ik dacht "dat moet iedereen weten" en "hoe heb ik al die jaren zonder Groene Dag geleefd?" Dat wordt voortaan de 'School voor Natuurlijke Gezondheid' waar ook jij voor uitgenodigd wordt: een levenslange school om "het beste van het leven te maken" !

Eén gedachte over “Beschikbare Kracht”

  1. Beste Stefaan,

    Hartelijk dank voor de bemoedigende woorden die ik heel graag bevestig met JA en AMEN
    Wees gezegend in alles wat je doet
    vriendelijke groeten fransien

    Like

Plaats een reactie